Als verplicht nummer in het begin van het jaar delen we graag vijf mijlpalen die Colis Privé in 2023 bereikt heeft!

Terugblik op 2023:    

  • Colis Privé behaalt het certificaat Great Place To Work® France
    De wereldwijde referentie op het vlak van werknemersenquêtes heeft met een participatiegraad van 89,4% kunnen meten dat de vertrouwensindex bij Colis Privé 70% bedraagt.

  • Bernard de Guillebon is de nieuwe algemeen directeur van Colis Privé
    Vorig jaar verwelkomden we op 2 mei onze nieuwe algemeen directeur, Bernard de Guillebon, op het hoofdkantoor in Marseille. Sinds zijn aanstelling is hij al verschillende keren de teams op het terrein gaan bezoeken in de sorteercentra en hubs van Colis Privé.

  • De opening van twee nieuwe vestigingen: Compans en Quincieux!
    Het einde van de zomer in 2023 was een boeiende periode voor de teams in het netwerk van Colis Privé, want in Compans (hub) en Quincieux (sorteercentrum) werden twee moderne, ruime en milieuvriendelijke sites geopend.

  • Colis Privé lanceert elektrische voertuigen in de kleuren van Colis Privé
    Om groener en efficiënter te leveren heeft Colis Privé een elektrische vloot uitgebouwd in de sorteercentra van Tremblay en Quincieux. Dit jaar wordt die vloot uitgebreid naar de lage-emissiezones.

  • De piekperiode bij Colis Privé
    De piekperiode van 2023 was een groot succes voor Colis Privé. We behaalden mooie cijfers met 20 december als recorddag, want toen hebben we voor Frankrijk 378.130 pakjes verwerkt! Proficiat aan de 3465 bezorgers. In BeLux bereikten we ons hoogtepunt op 6 december, toen we meer dan 70.000 pakjes hebben geleverd. 

Bedankt aan alle teams van Colis Privé voor hun inzet om Colis Privé tot dé voorkeurspartner voor last mile delivery te maken.  We zijn klaar om in 2024 weer nieuwe uitdagingen aan te gaan en er iets moois van te maken.

Deel het artikel

Gerelateerde artikels